Cosul dvs. este gol

Categorii

Bond Gel – Aderență maximă 5ML

Marca: Brillbird

 

 

Pret: 41.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Bond Gel – Aderență maximă 5ML

Email Telefon

Bond Gel – Aderență maximă 5ML

Gelul de bază Rubber Bond asigură o aderență puternică și are o consistență subțire, astfel poate fi utilizat pentru toate gelurile de construcție, acryl și pentru gel&lac, ca strat de bază. Asigură o bază fără alunecare pentru întreținerea unghiilor, este un gel dizolvabil, oferă aderență puternică, iar tu vei obține unghii impecabile, fără dezlipire.

Pentru ce poți folosi gelul Rubber Bond?
Folosește gelul Rubber Bond pentru crearea unei aderențe perfecte între unghia naturală și gelul de construcție. Pentru o pregătire perfectă a manichiurii se recomandă folosirea instrumentelor metalice pentru pregatirea cuticulei și o pilă sau buffer pentru mătuirea unghiei. Se aplică soluțiile de pregătire Nail Prep, Primer 1 și Primer 2, iar după acestea se aplică Rubber Bond Gel într-un strat foarte subțire, cu mare grijă să nu atingem cuticula. Se usucă în Lampa UV timp de 2 minute. După acești pași poți să realizezi o construcție corectă și rezistentă. Dacă creezi manichiură cu gellac, după Rubber Bond Gel urmează culoarea de gellac. Mai mult, cu acest produs poți realiza un mini apex pentru manichiură cu gellac, dacă aplici baza într-un strat mai gros.

Cui recomandăm gelul Rubber Bond?
Rubber Bond Gel este un gel recomandat în primul rând pentru clientele cu unghii problematice și pentru construcțiile efectuate de începători, dar la fel și manichiuristelor cu mai multă experiență care vor să evite dezlipirea unghiilor la cuticule sau ruperea unghiilor tehnice. Este un produs obligatoriu la folosirea ojelor semipermanente și la construcția cu gel.

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?
Expertele BrillBird recomandă să folosim gelul Rubber Bond atât la construcția și umplerea unghiilor tehnice cât și la manichiura cu oje semipermanente sau la cea din acryl.

Sumar
gel de aderență cu pensulă
recomandat pentru gel, gellac și acryl
consistență subțire
se poate îndepărta cu Acryl Remover

Timp de uscare
2 minute în lampa UV, 1 minut în lampa LED.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.