Cosul dvs. este gol

Categorii

Brush&Go Gel&Lac Top – 5ml

Marca: Brillbird

 

 

Pret: 45.00 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Brush&Go Gel&Lac Top – 5ml

Email Telefon

Brush&Go Gel&Lac Top – 5ml

Gel&Lacurile Brush&Go sunt lacuri pe bază de gel cu o rezistență de până la 3 săptămâni. E o metodă foarte rapidă pentru a realiza unghii frumoase și rezistente, nu necesită gel de bază sau top. Produsul nu îți va afecta unghia, astfel se poate îndepărta fără pilire, cu Acryl Remover.

Pentru ce poți folosi ojele semipermanente Brush&Go Gel&Lac?
Ojele semipermanente Brush&Go Gel&Lac sunt recomandate pentru unghii scurte și naturale și sunt foarte ușor de aplicat chiar și pentru începători. Se pot folosi chiar acasă, fără grija unei programări la salon. Totul este ultra-rapid! Unghiile tale pot fi gata în 20 min! Tot ce trebuie să faci e să degresezi unghia cu un șervețel udat cu Scrub 3în1, aplici culoarea pe unghie, o usuci în lampa UV 2 minute sau în lampa LED 90 secunde, și ești gata, te poți bucura de o manichiură perfectă, cu o rezistență de 2-3 săptămâni. E foarte pigmentat, astfel cele mai multe culori din această gamă acoperă impecabil chiar și într-un singur strat.
Aceste oje semipermanente au fost special create pentru unghii scurte, naturale. Pentru o rezistență excelentă, ai grijă să sigilezi și vârfurile unghiilor, iar pentru un luciu și mai rezistent, acum poți folosi Brush&Go Gel&Lac Top.
Se usucă în lampa UV 2 minute sau în lampa LED 90 de secunde.

Sumar
gel color dens
culori pigmentate, acoperire perfectă
pentru modele 3D
pentru pictură cu tehnica One Movement
pentru linii de contur
nu are strat de dispersie
nu necesită degresare
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.