Cosul dvs. este gol

Categorii
-12%
Crema cu Camphor 1000 ml

Crema cu Camphor 1000 ml

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 70.00 Lei

Pret: 61.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Crema cu Camphor 1000 ml

Email Telefon

Crema cu Camphor 1000 ml

YAMUNA CREMA DE MASAJ CAMFOR
Crema Yamuna de masaj cu Camfor este folosita cu succes in tratarea afectiunilor locomotorii, datorita compusilor activi foarte puternici: camfor - decongestionant, analgezic, anti-inflamator; rozmarin - efect calmant, antibiotic, relaxeaza rigiditatea muschilor ; menta - anestezic local usor, imbunatateste circulatia sanguina, pe zona aplicata rezultand o inrosire a pielii si o senzatie de rece. In cazul afectiunilor reumatice, are efect benefic ca tratament adjuvant. Crema de masaj Yamuna cu Camfor nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Crema Yamuna cu Camfor este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.
UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.Efectele masajului cu Crema Yamuna cu Camfor.Actioneaza in primul rand asupra pielii, musculaturii, articulatiilor si a ligamentelor. Pe un alt nivel de profunzime, aceasta crema actioneaza prin armonizarea si stimularea activitatii organelor interne. Doamnele care au efectuat cure de masaj si automasaj cu cremele de la Yamuna, au constatat o intarire a musculaturii, o reglare armonioasa a greutatii si cresterea vitalitatii pe ansamblu.Camforul este obtinut din rasina unui copac originar din sudul Chinei, inrudit cu arborele din care se obtine scortisoara. Arborele de camfor este un fenomen de vitalitate: ajunge la varste de peste doua mii de ani, atinge cincizeci de metri inaltime, secreta substante antibiotice si antimicrobiene atat de puternice, incat este practic invulnerabil la boli.

Fireste, proprietatile sale terapeutice sunt pe masura caracteristicilor sale biologice, fiind printre cele mai vechi si mai folosite medicamente din lume. Chinezii, la fel ca si indienii, aveau un adevarat cult pentru aceasta rasina despre care spuneau ca sporeste energia tuturor celorlalte plante cu care intra in amestec, ca este printre putinele remedii capabile sa reinvie spiritul adormit si ca stimuleaza circulatia energiilor stagnante. Apoi, camforul impreuna cu theriacul venetian (un remediu alchimic obtinut din rasina de zada), se spune ca, sunt singurele componente ale bitterului suedez care nu pot fi substituite de nici o alta planta.
Camforul regleaza activitatea inimii si a sistemului nervos, decongestioneaza caile respiratorii si plamanii, scade febra. Se mai spune ca aceasta rasina are proprietatea de a transporta si de a difuza in tot corpul principiile vindecatoare ale celorlalte plante.

Menta are actiune racoritoare, dar in acelasi timp si de incalzire si stimulare. Explicatia acestui paradox consta in faptul ca organismul isi intensifica circulatia sangelui si se incalzeste ca raspuns la efectul racoritor al mentei pe piele.

Sub forma de masaj sau bai, menta este un excelent stimulent si tonic general. Alunga oboseala si migrenele. Un masaj decontracturant cu Crema cu Camfor si Menta de la Yamuna este excelent dupa o zi lunga si obositoare.

Rozmarinul are efect de tonifiere si deblocare a diferitelor sisteme ale organismului, in special sistemul circulator osteo-articular si aparatul digestiv; antiseptic, antispasmodic, tonic, efect de incalzire la nivelul tegumentelor.

Uleiul de Rozmarin folosit in crema de la Yamuna se poate folosi cu succes in artrita, reumatism si dureri musculare cauzate de: entorse, luxatii, datorita efectului de incalzire la nivelul tegumentelor.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.