Cosul dvs. este gol

Categorii
-14%
CREMA DE MASAJ ANTICELULITICA THERMO 500ML

CREMA DE MASAJ ANTICELULITICA THERMO 500ML

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 130.00 Lei

Pret: 111.90 Lei

Stoc limitat

Cantitate

Comanda instant - CREMA DE MASAJ ANTICELULITICA THERMO 500ML

Email Telefon

CREMA DE MASAJ ANTICELULITICA THERMO 500ML

Crema de masaj anticelulitica thermo. Scortisoara este unul dintre cele mai vechi energizante. Prin efectul sau de stimulare circulatorie, ajuta la eliminarea apei din tesuturi si a grasimilor. Scortisoara arde grasimile, prin actiunea sa stimulanta - avand contact direct cu pielea - ajuta la oxigenarea celulelor. In vederea obtinerii unui rezultat optim, recomandam folosirea produsului la masajul anticelulitic thermo. Atentie! Suprafata masata se poate inrosi ca urmare a circulatiei intensificate! Tamponati zona afectata cu un prosop curat umezit cu apa rece, dupa care aplicati o crema nutritiva- NU FACETI DUS! Nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice. Cunoscuta inca din antichitate, scortisoara uimeste cu proprietatile sale benefice asupra sanatatii si frumusetii.Scortisoara se claseaza printre primele alimente ce contin cei mai multi oxidanti. Crema thermo cu scortisoara ajuta impotriva imbatranirii si reda stralucirea pielii.
UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. A se evita contactul cu ochii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi de femeile insarcinate sau care sunt in perioada de alaptare!


COSMEDIC CREMA THERMO - este o crema anticelultica termo 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.