Cosul dvs. este gol

Categorii

Future Gel Test Kit 5x3ml

Marca: Brillbird

 

 

Pret: 200.00 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Future Gel Test Kit 5x3ml

Email Telefon

Future Gel Test Kit 5x3ml

Toate acryl-gelurile într-un singur kit, ideale pentru a le testa consistența și rezistența polygelului BrillBird, un produs revoluționar.
Kit-ul Conține cele 5 variante din Future gel, fiecare la 3 ml:
Future Gel Clear
Future Gel White
Future Gel Cover Builder
Future Gel Clear Pink
Future Gel Latte
Miraculosul Future Gel combină și îmbunătățește cele mai iubite caracteristici ale gelurilor și ale acrylului de construcție: nu arde, este extrem de rezistent, nu are miros și nu curge. În plus, în acest produs nu apar bule de aer, nu-și schimbă nuanța și nu lasă pete.
Elegantul Future gel vine într-un tub modern, cu un design luxuriant, care împiedică uscarea materialului său și nici ca acesta să se amestece cu praful creat în timpul pilirii. Datorită consistenței sale de înaltă calitate, creat special pentru a satisface cerințele manichiuristelor profesioniste, modelarea va fi mai ușoară și îți permite aplicarea lui mai aproape de cuticulă.
Pentru ce poți folosi Future Gel?
Este ideal pentru orice formă de unghii dar și pentru întreținerea unghiilor crescute. Se poate pili ușor, ajunge să folosești o pilă de duritate mică, de exemplu pila 180/180. Acest produs este un gel hybrid ultramodern, care va revoluționa munca voastră în salon. Este disponibil în nuanțe de alb, cover, transparent, clear pink și latte.
Folosirea lui este ușoară. Apăsând tubul, puteți sccoate materialul într-o formă de bulină perfectă, pe care o puteți aplica cu precizie pe suprafața unghiei cu ajutorul unei spatule pentru amestecarea gelurilor. Materialul se aplică peste unghia pregătită cu Nail Prep,Primer 1 și Primer 2. Fiind un produs extrem de aderent, folosirea gelului de aderență Bond nu este obligatorie, dar trebuie să-l folosiți în cazul întreținerii unghiilor crescute și la cliente cu unghii problematice. După aplicarea produsului, se modelează ușor cu o pensulă cu păr puternic pentru construcție cu acryl, udată cu Cleaner. Îți recomandăm pensulele AcryLux, Acryl 6 sau 3D Art. Pentru sigilare, folosește oricare dintre gelurile tale de luciu de la BrillBird, compatibile cu gelurile flexibile și rigide.
Cui recomandăm Future Gel?
Aplicarea materialului e ușoară chiar și începătorilor, astefel îl recomandăm cu drag și manichiuristelor care au lucrat până acum cu geluri UV.
Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?
Din noul Future Gel poți construi cu ușurință orice tip de unghii, dar îl poți folosi cu ușurință și la realizarea formelor extreme. Poți să le combini cu orice gel UV pentru vopsirea sau decorarea unghiilor.
Sumar
Material hybrid
Combină caracteristicile gelurilor și prafurilor acrylice
Se pilește ușor
Nu curge
Nu se încăzește
Se modelează cu pensulă cu păr natural și cu Cleaner
Este recomandat atât începătoarelor cât și profesionistelor
Timp de uscare
În lampa LED: 1-2 minute
În lampa UV: 2-3 minute
În lampa combinată: 1 minut
Sfat BB: Folosește Presa pentru Future Gel (Tube Pusher) ca să scoți cu ușurință fiecare picătură de material din tub și să eviți intrarea aerului în tub.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.