Cosul dvs. este gol

Categorii

Gum gel – Gel întăritor “cauciucat” 50ML

Marca: Brillbird

 

 

Pret: 165.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Gum gel – Gel întăritor “cauciucat” 50ML

Email Telefon

Gum gel – Gel întăritor “cauciucat” 50ML

Gelul Uniq este un gel perfect pentru construcție, se autonivelează și își menține densitatea și la căldură. Are o elasticitate potrivită pentru concursuri și este ideal pentru unghiile lungi și extreme.
Singurul gel din gama BrillBird care este la fel de flexibil ca și ojele semipermanente, special conceput pentru întărirea unghiilor naturale scurte, subțiri sau fragile. Este ideal și pentru umplerea unghiilor, dar și pentru realizarea apexului perfect. Îl puteți îndepărta cu remover, împreună cu gel-lacul. Necesită un gel de luciu flexibil.

Pentru ce poți folosi gelul Gum?
Gelul Gum este un gel de construcție transparent, cu molecule mari și efect fortificat de „cauciuc”. Este foarte flexibil, rezistent factorilor externi (lovituri, întinderi) și a fost special creat pentru întărirea unghiilor naturale scurte și medii. Pentru a crea unghii colorate, puteți folosi oje semipermanente. În cazul unghiilor french, folosiți gelul Gum împreună cu Nude Builder Gel&Lac, Mani Geluri, Snow White Paint gel sau oje semipermanente Hypnotic alb H13 și nude H31.

Cui recomandăm gelul Gum?
Recomandăm gelul Gum manichiuristelor care lucrează des cu oje semipermanente sau care au clinte care lucrează într-un mediu sau cu soluții care pune în pericol integritatea unghiilor. Folosind acest produs pentru întărirea unghiilor, gel-lacul va rezista mai mult de 4 săptămâni, fără rupere, crăpare sau dezlipire.

Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?
Acest gel este ideal pentru unghii naturale scurte și medii, dar și pentru pentru umplerea/întreținerea unghiilor crescute. Datorită moleculelor lui uriașe, ajută la întărirea unghiilor scurte, fragile, care se exfoliază ușor, astfel ele nu se vor desprinde, nu vor crăpa și nu se vor rupe.

Sumar
Gel de construcție cu o rezistență de durată, maleabil și ușor de lucrat cu el
Se poate pili ușor
Se poate îndepărta cu Acryl Remover
Este ideal pentru întărirea unghiilor naturale
Este recomandat împreună cu gel-lacuri și Mani Geluri

Timp de uscare
3 minute în lampa UV sau 1 minut în lampa LED.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.