Cosul dvs. este gol

Categorii

Hard&Go Gel&Lac 15ML

Marca: Brillbird

 

 

Pret: 69.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Hard&Go Gel&Lac 15ML

Email Telefon

Hard&Go Gel&Lac 15ML

Gel&Lacul Hard&Go este un gel fără fixare, care se aplică pe unghie ca și strat de protecție pentru întărirea unghiilor naturale.

Pentru ce poți folosi Hard&Go Gel&Lac-ul?
Gelul Hard&Go cu Keratină se folosește pentru protecția unghiilor care se rup și de exfoliează ușor la vârfuri. După folosirea soluțiilor de pregătire Nail prep și Primer 2 se aplică într-un singur strat, se usucă în lampa UV sau lampa LED și nu necesită fixare. Oferă putere și o strălucire de durată unghiilor tale! Este flexibil și are o consistență mai densă. Se poate îndepărta cu Acryl Remover.

Cui recomandăm Hard&Go?
E foarte util să ai la tine mereu o sticluță de Hard&Go Gel&Lac cu Keratină, în cazul în care o clientă își dorește doar o manichiură simplă, dar cu un luciu care rezistă mai multe săptămâni. În plus, acest produs poate funcționa ca și un gel de luciu flexibil pentru unghii din gel sau din gellac.

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?
Recomandăm Hypnotic Gel&Lac clientelor tale care au renunțat la unghiile tehnice și vor o pauză. Acest gel cu keratină va întări unghiile naturale și le va oferi o strălucire frumoasă și un aspect îngrijit. Îl poți folosi și pentru manichiură la bărbați.

Sumar
gel transparent pentru întărirea unghiilor
nu are strat de dispersie
are o consistență mai densă
se poate îndepărta cu Remover
nu modifică culoarea sub el
rezistă mai mult de 2 săptămâni

Timp de uscare
2 minute în lampa UV, 30 secunde în lampa LED. Se usucă și la lumină solară puternică
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.