Cosul dvs. este gol

Categorii

Hypnotic Gel&Lac #3 – 8ml

Marca: Brillbird

 

 

Pret: 49.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Hypnotic Gel&Lac #3 – 8ml

Email Telefon

Hypnotic Gel&Lac #3 – 8ml

O gamă de oje semipermanente de care cu siguranță te vei îndrăgosti! Culorile sunt vii și pigmentate și acoperă excelent. Datorită consistenței materialului și a pensulei ergonomice, produsul se poate aplica cu ușurință, fără urme de pensule, se autonivelează frumos. În plus, sticluțele au culoarea gellacului, astfel poți alege cu ușurință culoarea potrivită.

Pentru ce poți folosi Hypnotic Gel&Lac?
Gel&Lacurile Hypnotic sunt lacuri pe bază de gel, cu o rezistență de până la 3-4 săptămâni. Pentru această gamă, am dezvoltat un gel de bază (Hypnotic Bond) și un luciu special (Hypnotic Top), care asigură o rezistență de lungă durată. Baza, culorile și luciul sunt mai rezistente și totuși se pot îndepărta ușor prin dizolvare sau prin pilire. Se pot folosi în combinație cu gelul de bază Bond, și cu gel&lacurile de luciu Mani Gel&Lac Top, Brush&Go Gel&Lac Top sau Extra Top. Se poate folosi pe unghii naturale sau pe unghii tehnice, dar și pentru nail art.
Se usucă în lampa UV în 2-3 minute, în lampa LED 90 de secunde.

Sumar
ojă semipermanentă de 3 pași (bază, culoare, luciu)
culori pigmentate cu acoperire perfectă
pentru unghii naturale
pentru vopsirea unghiilor tehnice
pentru nail art
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.