Cosul dvs. este gol

Categorii
1. Garantia produselor

Toate produsele beneficiează de garanția legala pentru lipsa de conformitate, conform dispozițiilor legale în vigoare.
De asemenea, produsele cumparate prin intermediul acestui site pot beneficia de garantia comercială a producătorului sau vânzătorului. Astfel, dacă este cazul fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului sau al vanzatorului. În cazul unei garanții oferită de producător,firmaSC ELIXIR TREND SRL nu este responsabilă in mod direct de serviciile de garantie care sunt oferite si deci va fi responsabilitatea celui care oferă această garanție.
In cazul produselor care beneficieaza de garantie comerciala, Certificatul de Garantie Comerciala se trimite in colet o dată cu produsul.
In cazul produselor unde garantia comerciala este oferita de catre ELIXIR TREND SRL pentru acordarea garantiei, produsele trebuiesc insotite de factura si certificatul de garantie, accesoriile aferente (daca este cazul).
Daca aceste conditii nu sunt respectate, dupa receptionare - se va face o evaluare a produsului, TREND SRL rezervandu-si dreptul de a estima valoarea actualizata a produsului (intotdeauna se va comunica telefonic cu clientul valoarea rezultata in urma estimarii produsului).
In cazul expedierii unui produs catre service, pentru garantie, acesta trebuie sa soseasca exclusiv prin CURIERAT RAPID / POSTA ROMANA si cu taxele de expediere achitate de catre client.
In cazul in care pentru produsul expediat la garantie se constata disfunctionalitati, vicii ascunse sau nereguli de functionare, costurile de expeditie pentru coletul cu produsul reparat in perioada de garantie, este suportat de catre ELIXIR TREND SRL
Pentru produsele returnate pentru garantie si la care nu se constata nereguli, Clientul va suporta si taxele de returnare.
 
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.