Cosul dvs. este gol

Categorii

Iron gel – Gel cu proprietăți incredibile de modelare 50ML

Marca: Brillbird

 

 

Pret: 184.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Iron gel – Gel cu proprietăți incredibile de modelare 50ML

Email Telefon

Iron gel – Gel cu proprietăți incredibile de modelare 50ML

Gelul de construcție Iron este un gel transparent cu calități uimitoare: se poate aplica și modela cu ușurință, se poate arcui cu penseta astfel este perfect pentru unghii medii sau lungi. Datorită compoziției sale inovatoare nu se îngălbenește, ci chiar intensifică culorile sau nuanța albă a vârfului la manichiura french.

 

Pentru ce poți folosi gelul Iron?

Din gelul de construcție Iron puteți realiza cu ușurință unghii tehnice de orice formă sau lungime, dar va fi gelul dumneavoastră preferat și pentru umplerea/întreținerea unghiilor crescute. Este special creat pentru munca rapidă și ușoară de salon!

Pentru a evita intrarea aerului sub gel și pentru o rezistență maximă, înainte de aplicarea primului strat de Iron Gel folosește gelul de aderență Bond sau Hypnotic Bond. După aplicarea gelului Bond pe unghia naturală, urmează stratul de bază din Iron Gel, cu care veți trece și peste șablon, până la lungimea dorită. În cazul unghiilor colorate, puteți realiza întreaga construcția din acest gel, iar în cazul manichiurilor french, îl puteți folosi pentru stratul de bază, dar și pentru formarea apexului.

 

Cui recomandăm gelul Iron?

Iron Gel este foarte maleabil, poate fi modelat extrem de ușor, are densitate medie care facilitează munca ușoară, astfel poate fi folosit cu ușurință chiar și de manichiuristele începătoare.

 

Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?

Printre altele, iubim gelul Iron pentru că se poate folosi la construcția oricărei forme și tip de unghii, dar este perfect și pentru umplerea/întreținerea rapidă a unghiilor crescute. Datorită flexibilității, se poate arcui frumos cu penseta sau cu cleștele.

 

Sumar

  • Gel de construcție cu densitate optimă și proprietăți incredibile de modelare
  • Se poate arcui cu penseta
  • Este ideal pentru umplutul/întreținerea unghiilor scurte și medii
  • Este recomandat pentru munca rapidă în salon

 

Timp de uscare

3 minute în lampa UV sau 1 minut în lampa LED.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.