Cosul dvs. este gol

Categorii

Lady Stella - Pure Control - Sapun Negru cu Ichtiol (100ml)

Marca: Lady Stella

 

 

Pret: 58.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Lady Stella - Pure Control - Sapun Negru cu Ichtiol (100ml)

Email Telefon

Lady Stella - Pure Control - Sapun Negru cu Ichtiol (100ml)

Sapunul negru cu ichtiol este un produs alcatuit din ingrediente naturale, cu continut ridicat de sulf, imbogatit cu icthiol. Curata intens si detoxifica pielea. Indeparteaza celulele moarte, calmeaza pielea acneica, inflamata. Are efect antibacterian. Regleaza functionarea glandelor sebacee si confera pielii catifelare. Este recomandat pentru piele sensibila, scalp predispus la ingrasare si matreata. Este ideal si pentru tenurile barbatesti, dupa barbierit.
MOD DE UTILIZARE: cu mana umeda aplicati sapunul pe piele si lasati produsul sa actioneze timp de 5 minute. Spalati surplusul cu apa. Pentru uz professional!
ATENTIE: Evitati contactul cu ochii! Pentru uz extern! Faceti un test pe piele inainte de folosirea produsului! Nu utilizati produsul daca sunteti alergic la oricare dintre componente!
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.