Cosul dvs. este gol

Categorii
-17%
lady stella ulei masaj ciocolata si cocos 1000 ml

lady stella ulei masaj ciocolata si cocos 1000 ml

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 89.90 Lei

Pret: 74.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - lady stella ulei masaj ciocolata si cocos 1000 ml

Email Telefon

lady stella ulei masaj ciocolata si cocos 1000 ml

Ulei de masaj cu uleiuri vegetale bogate in anti-oxidanti. Reduce ridurile, hidrateaza, hraneste si tonifiaza intensiv pielea. Contine ulei de masline, care are rolul de a imbunatati structura pielii, iar uleiul de migdale protector ii confera un aspect matasos si placut la atingere. Extractul de cacao, bogat in anti-oxidanti incetineste semnificativ imbatranirea pielii, iar extractul de nuca de cocos diminueaza ridurile accelerand producerea de colagen si elastina, responsabile pentru nivelul elasticitatii pielii. Regenereaza si protejeaza impotriva radicalilor liberi. Potrivit pentru toate tipurile de ten, mentine pielea frumoasa si sanatoasa. Masajul cu acest ulei ofera o experienta placuta si relaxanta  pentru trup si suflet.Mod de utilizare: Aplicati uleiul pe fata sau pe corp cu miscari usoare de masaj. Uleiul se poate folosi ca atare sau se poate combina cu crème de masaj.
Ulei de masaj cu uleiuri vegetale bogate in anti-oxidanti. Reduce ridurile, hidrateaza, hraneste si tonifiaza intensiv pielea.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.