Cosul dvs. este gol

Categorii
-16%
Petra Balsam Puterea Calului 500 ml

Petra Balsam Puterea Calului 500 ml

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 50.00 Lei

Pret: 41.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Petra Balsam Puterea Calului 500 ml

Email Telefon

Petra Balsam Puterea Calului 500 ml

Petra Balsam Puterea Calului Ice
Datorita compozitiei sale speciale, balsamul Petra ,,Puterea calului’ contine 24 de feluri de plante medicinale care sunt utilizate cu succes in tratamentul celor mai diferite probleme ale organelor loco-motoriu,ca artrita reumatoida ori nevrita,diferite dureri de spinare ori de picioare, umflaturi, varice. Balsamul Puterea Calului Ice contine extracte din tataneasa, extract din castane salbatice, menthol, camfor, ulei de eucalipt, ulei de ienupar, menta, arnica, ginko biloba, echinaceea, turita mare, galbenele, cimbru de camp, ulei de brad argintiu, ulei de brad jneapan, afine, ulei de lamaie, ulei de graphefruit, ulei de rozmarin, ulei de lavanda, musetel, aloe vera, coacoza negre si iarba neagra. Balsamul Puterea Calului Ice nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.
UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.