Cosul dvs. este gol

Categorii

Sapphire Gel – Gel cu putere și rezistență extremă 50ML

Marca: Brillbird

 

 

Pret: 165.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Sapphire Gel – Gel cu putere și rezistență extremă 50ML

Email Telefon

Sapphire Gel – Gel cu putere și rezistență extremă 50ML

Gelul Sapphire este un gel special, creat pentru construcția unghiilor tehnice scurte dar extrem de rezistente. Secretul acestul gel constă în fibra de sticlă pe care o are în compoziție, oferind unghiilor aderență excepțională și o putere incredibilă, care împiedică ruperea sau crăparea unghiilor chiar și în cele mai extreme condiții.

Pentru ce poți folosi gelul Sapphire?
Gelul Sapphire este recomandat doar pentru unghii scurte sau medii și se folosește atât pentru construcția cât și pentru întreținerea unghiilor tehnice. Având în compoziție fibre de sticlă, gelul își păstrează forma și se întărește rapid, astfel nu se poate arcui cu penseta. Nu se îngălbenește deloc. Are o nuanță de albastru sticlos, care devine transparent după uscare, iar datorită intensificatorului de culoare, culorile de sub gel vor fi mai intense și luxuriante.
Se folosește împreună cu gelul de bază Bond sau Hypnotic Bond, iar această combinație va crea o manichiură pur și simplu indestructibilă.

Cui recomandăm gelul Sapphire?
Ca sursă de inspirație în conceperea gelului Sapphire, ne-am gândit în primul rând la manichiuriste care se întâmpină des cu ruperea unghiilor tehnice. Unele cliente tale au impresia că unghiile lor sunt create din fier: au obiceiuri ciudate care distrug manichiura, de exemplu își rod unghiile, deschid dozele cu unghiile, sau pur și simplu unghiile lor sunt expuse de șocuri constante. Sapphire gelul vine în ajutorul vostru și veți putea construi unghii scurte extrem de rezistente.

Pentru ce tip de unghii și cliente îl recomandăm?
Acest gel este ideal pentru unghii scurte și care nu trebuiesc arcuite cu penseta, dar este perfect și pentru umplerea/întreținerea unghiilor crescute.

Sumar
Gel de construcție întărită cu fibre de sticlă
Densitate medie și aplicare ușoară
Nu se poate arcui cu pensetă
Este ideal pentru unghii scurte, medii și pentr umplut/întreținere
Este extrem de rezistent cu o aderență nemaivăzută

Timp de uscare
3 minute în lampa UV. Nu se usucă în lampa LED.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.