Cosul dvs. este gol

Categorii
-13%
ulei masaj sport (menta&rozmarin) 1000 ml

ulei masaj sport (menta&rozmarin) 1000 ml

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 79.90 Lei

Pret: 69.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - ulei masaj sport (menta&rozmarin) 1000 ml

Email Telefon

ulei masaj sport (menta&rozmarin) 1000 ml

YAMUNA ULEI DE MASAJ SPORT
ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.
Uleiul de masaj Yamuna Sport relaxeaza muschii incordati, atenueaza durerile musculare, calmeaza pielea arsa de soare. Uleiul de masaj Yamuna Sport accelereaza circulatia sangelui, amelioreaza durerile inflamatiilor articulare si ale ranilor. Recomandam in perioadele de fizioterapie, dupa efort fizic si exercitii. Uleiul Yamuna Sport este obtinut din substante de baza, de calitate farmaceutica. Nu contine substante articifiale de colorare sau odorizare, sau substante de origine animala. Uleiul de masaj Yamuna Sport se recomanda pentru orice tip de ten. Rozmarinul este planta utilizata cel mai des in cosmetica. Uleiul Yamuna Sport are proprietati terapeutice, este un ulei analgezic, antiseptic, astringent si tonifiant. Rozmarinul vine de la cuvantul latin (rozmarinus) care inseamna "roza de mare", deoarece se gaseste pe cea mai mare parte a litoralului (Franta, Spania, Portugalia, Tunisia).
Uleiul Yamuna Sport este un ulei benefic pentru masaj, deoarece relaxeaza muschii incordati, atenueaza retentia de fluide si detoxifica sistemul limfatic. Are ca remediu si anti-rid, confera luminozitate pielii, stimuleaza circulatia sangelui. Compozitia de menta din uleiul de masaj yamuna are capacitatea de a combate stresul , simptome asociate cu: depresia, surmenajul psihic si stari de neliniste. Uleiul de menta este o sursa impresionanta de numeroare minerale si substante nutritive, contine vitamina A, vitamina C, acizi grasi, magneziu si potasiu.
UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.  A NU se consuma pe cale orala!
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.