Cosul dvs. este gol

Categorii
-20%
Yamuna Crema cu Nuci 1000 ml

Yamuna Crema cu Nuci 1000 ml

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 65.00 Lei

Pret: 51.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Yamuna Crema cu Nuci 1000 ml

Email Telefon

Yamuna Crema cu Nuci 1000 ml

YAMUNA CREMA DE MASAJ CU NUCI
Crema de masaj Yamuna cu nuci este o crema bogata in acizi grasi omega-3, fibre, proteine, minerale esentiale printre care potasiu, magneziu si cupru. Crema cu nuci are o multime de propietati si anume, este foarte eficient pentru circulatia sangelui, estompeaza vergeturile fine si da o stralucire pielii. Dupa cum stim nucile pe cale orala ajuta la scaderea in greutate, deci poate fi folosit si la masajul anticelulitic non-thermo. Este o crema anti-inflamatore , recomandat ca si crema de final dupa impachetari la cald. Cu o lunga istorie in spate, nucul isi are originile in Asia Centrala, acolo unde la inceput a fost o planta salbatica, urmand apoi sa fie cultivata din ce in ce mai mult, peste tot in lume. 
UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza.  A NU se consuma pe cale orala!
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.