Cosul dvs. este gol

Categorii
-17%
Yamuna Crema de masaj cu Ciocolata 1000 ml

Yamuna Crema de masaj cu Ciocolata 1000 ml

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 70.00 Lei

Pret: 57.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Yamuna Crema de masaj cu Ciocolata 1000 ml

Email Telefon

Yamuna Crema de masaj cu Ciocolata 1000 ml

Yamuna Crema de masaj cu Ciocolata
Yamuna crema de masaj cu ciocolata este o crema intensiv hidratanta de uz general, neutra, cu continut ridicat de unt de Cacao. Yamuna crema de masaj cu ciocolata se absoarbe incet din cauza consistentei grase, de aceea este perfecta atat pentru masajul anticelulitic, cat si pentru cel de relaxare. Yamuna crema de masaj cu ciocolata este recomandata in special persoanelor care au probleme cardiace si fragilitate capilara. Substantele active, precum vitamina E si uleiul de Migdale hidrateaza pielea, ii reda elasticitatea si o protejeaza de radicalii liberi, prevenind astfel imbatranirea prematura. Yamuna crema de masaj cu ciocolata poate fi folosita in combinatie cu alte produse hidrosolubile si liposolubile.
Utilizare: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii.A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.