Cosul dvs. este gol

Categorii
-19%
Yamuna Crema fara Parfum 1000 ml

Yamuna Crema fara Parfum 1000 ml

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 65.00 Lei

Pret: 52.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Yamuna Crema fara Parfum 1000 ml

Email Telefon

Yamuna Crema fara Parfum 1000 ml

YAMUNA CREMA FARA PARFUM
Yamuna Crema este de uz general, neutra,  fara parfum, potrivita pentru orice tip de piele. Yamuna crema fara parfum se absoarbe incet din cauza consistentei foarte grase, de aceea este ideala pentru orice tip de masaj. Yamuna crema fara parfum este recomandata in special persoanelor care au probleme cardiace si fragilitate capilara, precum si femeilor insarcinate. Ingredientele dezvolta elasticitatea pielii, totodata regenereaza echilibrul acesteia. Yamuna crema fara parfum poate fi folosita in combinatie cu alte produse hidrosolubile si liposolubile. Nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Yamuna crema fara parfum este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.
UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Poate fi folosita de femeile insarcinate sau care alapteaza, daca agreeaza mirosul sau nu sunt alergice la unul din ingrediente.De la inceputuri, oamenii au incercat sa isi imbunatateasca sanatatea si starea de bine prin intermediul ingenios al folosirii materialelor ce ii inconjoara. Medicamentele naturale au fost probabil primele descoperiri in domeniu, dar nu a luat mult timp pana oamenii au cautat cai nu doar pentru supravietuire. Au folosit proprietatile naturale de vindecare ale ierburilor si florilor si a tratamente preventive.Stramosii nostrii au folosit pudre din plante si creme cu mii de ani in urma- stim acest lucru pentru ca au fost ingropati cu aceste lucruri de valoare, spre a le folosi in viata de apoi.. Probabil ca au inceput prin folosirea unui ulei ce ajuta la refacerea unor rani, apoi au descoperit ca le face pielea mai supla sau ca ii protejeaza de vreme.Sanatatea, frumusetea si starea de bine incepusera sa se dezvolte mana in mana.In secolul 21 invatam sa evaluam mai realist produse noi si tehnologii. Redescoperim intelepciunea stramosilor nostri si invatam sa pretuim ce au de oferit alte culturi.Azi putem culege si amesteca din tezaurul de optiuni: modern, traditional si din toata lumea.Crema fara parfum de la Yamuna, datorita consistentei grase, este o crema care serveste oricarui tip de masaj, de la cel de relaxare, pana la cel anticelulitic. Este potrivita pentru orice tip de piele, chiar si pentru pielea sensibila a femeilor insarcinate.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.