Cosul dvs. este gol

Categorii
-25%
yamuna crema frangipani / iasomie 1000 ml

yamuna crema frangipani / iasomie 1000 ml

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 79.90 Lei

Pret: 59.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - yamuna crema frangipani / iasomie 1000 ml

Email Telefon

yamuna crema frangipani / iasomie 1000 ml

YAMUNA CREMA DE MASAJ CU FRANGIPANI SI IASOMIE
Yamuna crema de masaj cu frangipani si iasomie cu extract de ulei esential si glicerina este o crema  exotica afrodisiaca si relaxanta. Mirosul absolutului extras din frangipani, o floare de o complexitate olfactiva rara, te poarta cu gandurile spre insulele paradisiace. Yamuna crema de masaj cu frangipani si iasomie are un parfum complex ce imbina mirosul floral, catifelat dar si delicat in acelasi timp cu note usor migdalate si vanilate. Cele doua flori combinate perfect amandoua se folosesc des in parfumeria produselor cosmetice, avand propietati care pot fi valorificate in aroma terapie si ingrijirea pielii. Propietatile iasomiei inafara de aroma placuta dulce are un efect de calmare, relaxare, reduce stresul si oboseala. Cele doua flori au un efect scazut de cofeina deci poate fi folosit si in masajele anticelulitice non-thermo.
UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A NU se consuma pe cale orala
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.