Cosul dvs. este gol

Categorii
-19%
Yamuna Crema Hidratanta 1000 ml

Yamuna Crema Hidratanta 1000 ml

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 65.00 Lei

Pret: 52.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Yamuna Crema Hidratanta 1000 ml

Email Telefon

Yamuna Crema Hidratanta 1000 ml

YAMUNA CREMA DE MASAJ HIDRATANTA
Yamuna Crema de masaj Hidratanta este compusa din substante naturale, colagen, vitamine (A, B, E si F), lipozomi si lipide, cu dubla actiune. Yamuna crema hidratanta se foloseste la masajul facial (poate inlocui si demachiantul), la cel corporal de relaxare si hidratare, ca lotiune de corp, iar datorita PH-ul neutru de 5.5 este potrivita pentru orice tip de piele. Yamuna Crema de masaj Hidratanta regenereaza pielea uscata, creste elasticitatea acesteia, hidrateaza in profunzime, o intinereste si ii restabileste procesul de viata. Yamuna crema de masaj hidratanta nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Crema Yamuna hidratanta este produsa din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.
UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. A se evita contactul cu ochii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Poate fi folosita de femeile insarcinate sau care alapteaza, daca agreeaza mirosul sau nu sunt alergice la unul din ingrediente.Protejand pielea...Pielea este organul nostru cel mai mare si serveste drept o bariera protectiva impotriva bacteriilor si a altor invadatori. Pe masura ce imbatranesti, pielea isi pierde elasticitatea, se subtiaza si incep sa apara riduri. De fapt, aspectul pielii este una dintre caracteristicile principale pe baza carora apreciem varsta unei persoane. Dar, desi procesul de imbatranire are ca si rezultat aparitia ridurilor, este doar partial raspunzator: lumina ultravioleta a soarelui joaca si ea un rol important.O proteina numita Colagen este responsabila pentru mentinerea supletii, elasticitatii si tineretii pielii. Cand pielea este expusa luminii ultraviolete a soarelui, fibrele de colagen sunt atacate si distruse. Desi pierzi colagen in mod natural imbatranind, expunerea la soare accelereaza mult procesul. Razele ultraviolete deterioreaza si stratul de piele unde se formeaza celule noi. Forma celulelor se schimba, iar acestea devin mai mici. Acest lucru cauzeaza subtierea pielii si o face mai transparenta. Pielea imbatraneste altfel in diferite zone ale corpului. Doua dintre locurile unde apar pentru prima data riduri sunt mainile si fata, pentru ca ambele sunt constant expuse elementelor. Pielea de pe gat, care este foarte mobila, este si ea predispusa slabirii si lasarii in jos odata cu varsta.Glandele sebacee, care secreta o substanta lubrifianta pe suprafata pielii (sebum), devin mai putin active cu trecerea timpului, rezultatul find uscarea pielii.De aceea, Crema Yamuna Hidratanta, prin continutul mare de Colagen si Vitamine, rehidrateaza stratul superior al pielii, facand-o sa arate mai ferma si mai sanatoasa. Pentru a optimiza absorbtia hidratantilor, aplica Crema Hidratanta imediat dupa baie, cand pielea este inca umeda si calda, iar porii sunt deschisi. Nu uita sa iti hidratezi si gatul, o zona care de cele mai multe ori este neglijata, dar la fel de predispusa deteriorarilor.Merita sa tii minte ca atunci cand esti multumita de felul cum arati, vei fi si binedispusa, optimista, increzatoare si sociabila.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.