Cosul dvs. este gol

Categorii
-30%
YAMUNA GEL CU COFEINA SI SCORTISOARA 1000ML

YAMUNA GEL CU COFEINA SI SCORTISOARA 1000ML

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 100.00 Lei

Pret: 69.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - YAMUNA GEL CU COFEINA SI SCORTISOARA 1000ML

Email Telefon

YAMUNA GEL CU COFEINA SI SCORTISOARA 1000ML

Gelul cu Cofeina si Scortisoara este la fel de eficient ca si crema de masaj cu cofeina, dar se foloseste la impachetari atat acasa, cat si la salon. Prin efectul de stimulare a circulatiei, ajuta la eliminarea apei din tesuturi si a grasimilor. Cofeina arde grasimile, iar scortisoara, prin actiunea sa stimulanta, avand contact direct cu pielea, ajuta la oxigenarea celulelor. Atentie! Suprafata impachetata se poate inrosi ca urmare a circulatiei intensificate! Tamponati zona afectata cu un prosop curat umezit cu apa rece, dupa care aplicati o crema nutritiva- NU FACETI DUS! Nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala. Este produs din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.
UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. A se evita contactul cu ochii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi de femeile insarcinate sau care sunt in perioada de alaptare!
produsul se livreaza fara pompita.
aceasta se poate achizitiona separat la pretul de 2.5 lei

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.