Cosul dvs. este gol

Categorii
-14%
YAMUNA ULEI CU COCOS SI CIOCOLATA 1000ML

YAMUNA ULEI CU COCOS SI CIOCOLATA 1000ML

Marca: Yamuna

 

 

Pret: 79.90 Lei

Pret: 68.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - YAMUNA ULEI CU COCOS SI CIOCOLATA 1000ML

Email Telefon

YAMUNA ULEI CU COCOS SI CIOCOLATA 1000ML

Uleiul YAMUNA CU COCOS SI CIOCOLATA reface echilibrul natural al pielii, imbunatateste circulatia sângelui pe suprafatta corpului, astfel ajuta in tratamentul de vindecare a celulitei. De asemenea creste perspiratia , contribuind astfel la eliminarea toxinelor din piele. continutul de scortisoara poate genera un usor efect de incalzire, nesesizabil de cele mai multe ori, de aceea acest ulei este recomandat si persoanelor cu pielea sensibila, cu probleme ale vaselor de sange sau hipertensiune ce nu pot folosi produse anti-celulitice termo active. Se foloseste la masajul anticelulitic si de relaxare ca ulei de corp, fiind extrem de apreciat pentru parfumul sau inconfundabil. Uleiul YAMUNA cu portocala si scortisoara redcuce hipertensiunea arteriala, avand ca substanata activa hesperidina care are un rol semnificativ si proprietati anti inflamatorii. Scortisoara din uleiul YAMUNA, cunoscuta inca din anticitate sub numele de ceynol uimeste cu proprietatile sale benefice asupra sanatatii si frumusetii pielii. Scortisoara se claseaza printre alimentele ce contin cei mai multi oxidanti. Scortisoara ajuta in lupta impotriva imbatranirii si reda stralucirea pielii. Este recomandat ca uleiul YAMUNA cu portocala si scortisoara sa fie combinat in masajul anticelulitic cu crema hidrofila de la yamuna (o creama de retentie de apa)
ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA!
UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza. Poate fi folosit la masajul erotic, nu irita zonele sensibile; A NU se consuma pe cale orala!

Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.