Cosul dvs. este gol

Categorii

AQUAINK CRYSTAL DROPS – 8 – BURGUNDY 4ML

Marca: Crystal Nails

 

 

Pret: 29.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - AQUAINK CRYSTAL DROPS – 8 – BURGUNDY 4ML

Email Telefon

AQUAINK CRYSTAL DROPS – 8 – BURGUNDY 4ML

Nu toată lumea se naște Picasso, dar poți deveni unul..
Un nou material lichid pentru decoruri, cu consistență fluidă, care oferă posibilitatea de a realiza diferite decoruri, pe care le poți combina în mii de feluri, le poți obține foarte ușor, cu o rapiditate nemaivăzută. Se usucă la contactul cu aer, așadar nu necesită folosirea unei lămpi UV sau LED. Cu ajutorul pensulei poți aplica picături pe suprafața unghiei sau poți desena motive.
Disponibil în 6 culori diferite.
MOD DE FOLOSIRE
Cea mai bună culoare de bază pentru AquaInk Crystal Drops este albul, dar și alte culori pastelate sau culori ’’cu acoperire totală’’ (Milky Rose Compact Base Gel) sunt perfecte. Este important ca suprafața să nu aiba zgârieturi și să fie mat uniform.
PENSULE RECOMANDATE
Phantom, Art Design sau Aquarell.
SOLUȚII RECOMANDATE
Nail Prep, Acryl Remover, Cleanser.
ORDINEA STRATURILOR
Culoare, Matterver, apoi AquaInk Crystal Drops picurat pe suprafață și la final gel de luciu (așa dă senzație de aquarell).
Culoare, Cool Top Gel Universal, matifierea suprafeței cu buffer abraziv, apoi AquaInk Crystal Drops picurat pe suprafață și la final gel de luciu.
Pentru un efect și mai unic: Culoare, Cool Top Gel Universal, pigment ChroMirror, matifierea suprafeței cu buffer abraziv, apoi AquaInk Crystal Drops picurat pe suprafață și la final gel de luciu.
Gelul de luciu poate să șteargă foarte puțin motivul uscat, așadar aplică top-urile într-un strat mai gros, cu poziționarea plată a pensulei, ca firele acesteia să nu zgârie modelul și se încearcă acoperirea unghiei din cât mai puține mișcări.
GRAMAJ – 4ml
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.