Cosul dvs. este gol

Categorii

»  Coafor »  BBCOS »  TRATAMENTE

BBCOS Meristema - Refreshing Therapy - Fiole revitalizante (6*6ml)

Marca: BBCOS

 

 

Pret: 75.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - BBCOS Meristema - Refreshing Therapy - Fiole revitalizante (6*6ml)

Email Telefon

BBCOS Meristema - Refreshing Therapy - Fiole revitalizante (6*6ml)

Formulă specială îmbogățită cu vitamina B3 (niacin), mentol și clorofilă favorizează absorbția substanțelor active, accelerează regenerarea epitelială prin activarea microcirculației sângelui. După utilizare, scalpul ramane revigorat, cu aspect sănătos și cu aromă delicata de mentol. Pentru efect intensiv, poate fi utilizat în combinație cu Purifying Essence – Loțiune Detoxifiantă sau Essence Energizing – Loțiune energizantă
Mod de utilizare: Pentru tratarea pielii seboreice, inflamate și a mătreții: se amestecă Refreshing Therapy Fiole revitalizante cu Purifying Essence – Loțiune Detoxifiantă .
Pentru tratamentul scalpului sensibil și a căderii părului cauzată de subțierea fibrelor capilare se amestecă Refreshing Therapy Fiole revitalizante cu Essence Energizing– Loțiune energizantă. Se agită conținutul apoi se aplică pe suprafața scalpului. Pentru facilitarea absorbției se continuă cu un masaj delicat, prin mișcări circulare. Produs profesional.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.