Cosul dvs. este gol

Categorii

Cat Eye Gel&Lac SKY – 5ml

Marca: Brillbird

 

 

Pret: 47.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Cat Eye Gel&Lac SKY – 5ml

Email Telefon

Cat Eye Gel&Lac SKY – 5ml

Cu ajutorul magnetului special, acum poți obține manichiuri cu o strălucire captivantă cu efect ”ochi de pisică”. Se poate folosi într-o singură culoare sau peste alte culori. Combină culorile și vei obține o manichiură cu efect WOW!

Pentru ce poți folosi Cat Eye Gel&Lac?
Folosește-l singur
Aplică primul strat de Gel&Lac Cat Eye pe unghia pregătită cu gelul Bond. Se usucă în lampa UV timp de 2 minute, iar după acest pas se aplică al doilea strat de gel&lac căruia i se dă efectul Cat Eye cu ajutorul magnetului. După 2 minute de uscare în lampă, se aplică Mani Gel&Lac Top și se mai ține în lampă 2 minute. La final se fixează și manichiura este gata.
Folosește-l cu o altă culoare
Cu ajutorul Gel&Lac-ului Cat Eye, poți să schimbi aspecul oricărui Gel color sau Gel&Lac. Pentru asta ai nevoie de o culoare de bază care acoperă perfect, preferabil o culoare închisă. După aplicarea unei nuanțe și după uscarea acesteia, se adaugă efectul Cat Eye cu ajutorul unui magnet și se usucă în lampă timp de 2 minute. După uscare se aplică Mani Gel&Lac Top-ul. În cazul Gelurilor Colorate și Gel&Lacurilor Profesionale, poți să aplici Gel&Lacul Cat Eye peste suprafața lipicioasă. În cazul produselor noastre care rămân lucioase și după uscare (Gel&Lac Brush&Go, Gel Brush&Go, etc.) se aplică Gel&Lac-ul Cat Eye peste suprafața mătuită. În oricare din cazuri, magnetizarea se face înainte de întărirea Gel&Lacului și de a aplica Mani Gel&Lac Top!
Sfat BB:
Ține magnetul deasupra unghiei, puțin în diagonală, aproape de ea timp de 10 secunde fără mișcare și ridică-l încet.
Magnetul „Cat Eye” nu este inclus în preț!
Timpul de uscare: 2 minute în lampa UV.

Sumar
ojă semipermanentă cu efect ochi de pisică
se folosește împreună cu Magnetul Cat Eye
se poate aplica pe gel sau gellac
are o strălucire neobișnuită și jucăușă
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.