Cosul dvs. este gol

Categorii

»  Coafor »  USCATOARE

GA.MA - Uscator pentru Par Perfetto IQ

Marca: GA.MA

 

 

Pret: 1559.90 Lei

Stoc terminat

Comanda instant - GA.MA - Uscator pentru Par Perfetto IQ

Email Telefon

GA.MA - Uscator pentru Par Perfetto IQ

Cel mai usor si performant uscator de par din lume. 

Designul unic, ultra-usor, compact si minimalist revolutioneaza industria  aparaturilor pentru ingrijirea firului de par.

Un produs de inalta performanta, echipat cu motor inteligent, interfata de control digitala care creste performanta produsului, reducand timpul de uscare cu 30%.

Este cel mai usor uscator de par din lume, avand o greutate de doar 294g.  Designul ergonomic, compact si greutatea redusa recomanda acest produs pentru profesionistii din intreaga lume. Este conceput pentru a preveni contractia musculara de la nivelul bratelor si umerilor, rezultata din utilizarea indelungata a phoenului .

IQ Perfetto este produsul pe care stilistii din intreaga lume l-au asteptat gratie elegantei si performantei de care dispune acest produs.

Tehnologia Oxy Active dezvolta o functie antibacteriana care sigileaza cuticulele de par pentru a creste rezistenta  culorii. Rezultatul final este un par revitalizat, stralucitor, si nu in ultimul rand, un scalp sanatos. Microfiltrul sau inovator impiedica patrunderea particulelor de murdarie in motor si, prin urmare, isi extinde ciclul de viata. Designul sau ingenios impiedica patrunderea parului  in bobina aparatului.

Un sistem de auto-diagnosticare  permite  identificarea oricarei probleme de operare. Tehnologia Auto-Clean determina rotirea turbinei motorului in directia opusa, permitand curatarea profunda a filtrului prin expulzarea oricaror particule ramase pe filtru. In plus, datorita efectului Venturi, creste fluxul de aer furnizat de motor, fara a necesita o putere suplimentara.

Functia de Memorie permite memorarea vitezei si a temperaturii dintre cele 12 configuratii disponibile, usor de gestionat, gratie interfatei digitale. In plus, configuratiile selectate pot fi blocate, folosind butonul de blocare corespunzator, pentru a evita modificarile accidentale in timpul utilizarii.

IQ promite sa ofere performantele tehnologiei italiene.

Uscatorul dispune de un cablu lung de 3 metri, un difuzor si doua duze. Detine 3 viteze, 3 nivele de temperatura si un buton pentru "Cool Shot”.

Date tehnice:
- Putere: 2000W
- Motor: BRUSHLESS
- Tehnologie: Oxy-Active
- Functii: Memory Function; Venturi Effect; Auto-Clean Function
- Viteze: 3
- Trepte de temperatura: 3
- Buton aer rece: Cool Shot
- Tensiune de lucru: 220-240 V
- Lungime cablu: 3 m
- Greutate: 294g
- Accesorii: difuzor + 2 duze

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.