Cosul dvs. este gol

Categorii

Lady Stella - DECOLLETE - Crema de Masaj Intensiva pentru Fermitate - Decolteu (500ml)

Marca: Lady Stella

 

 

Pret: 34.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Lady Stella - DECOLLETE - Crema de Masaj Intensiva pentru Fermitate - Decolteu (500ml)

Email Telefon

Lady Stella - DECOLLETE - Crema de Masaj Intensiva pentru Fermitate - Decolteu (500ml)

DECOLTEU – GAT – BUST
Crema de masaj inovatoare, bogata in compusi vegetali, avand o textura lejera, actioneaza intens asupra ridurilor din jurul gatului, decolteului si al bustului. Reda elasticitatea pielii mature, lipsite de fermitate. Una dintre actiunile acestui produs este accelerarea metabolismului in celulule adipoase ale barbiei in decurs de 24 ore. Concentratia maxima de substante active se absoarbe in profunzime, avand un efect nutritiv si hidratant asupra pielii din jurul gatului, decolteului si al bustului. Aceast produs stimuleaza procesul de regenerare naturala, are efect de netezire a ridurilor si intarzie aparitia primelor semne de imbatranire a pielii.
Mod de utilizare: gelul se aplica pe fata, gatul sau decolteul curatate si exfoliate in prealabil, apoi se maseaza prin miscari circulare.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.