Cosul dvs. este gol

Categorii

Mani Gel&Lac #C9 – 5ml

Marca: Brillbird

 

 

Pret: 40.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Mani Gel&Lac #C9 – 5ml

Email Telefon

Mani Gel&Lac #C9 – 5ml

Descriere
Gama de gel&lacuri liquid metal e cu adevarat specială, oferind unghiilor tale un efect metalizat, strălucitor și unic.
Mani Gel&Lac-urile din gama Color cu indicatorul ”C” sunt caracterizate prin pigmentare intensivă în cele mai vii culori, care acoperă excelent suprafața unghiei și se usucă rapid. Le vei adora când vei descoperi cât de ușor se pot aplica pe unghie, fără să lase dungi sau pete. Se pot folosi pentru unghii naturale, pedichiură, unghii tehnice sau nail art. Capacul ergonomic îți oferă confortul necesar chiar și în varianta de 5 ml, pentru o muncă rapidă și impecabilă.

Pentru ce poți folosi oja semipermanentă Color Gel&Lac?
Color Gel&Lac este o alternativă perfectă pentru clientele care își doresc unghii permanente într-un timp mai scurt sau pentru cele care vor să evite pilirea unghiilor naturale. Cel mai mare avantaj al Gel&Lac-urilor este ca sunt dizolvabile, așadar se pot dizolva cu Acryl Remover și cu foliile special concepute pentru acest lucru. Acest proces de dizolvare este foarte ușor și blând cu unghiile, durează doar 15 minute.
Color Gel&lac-ul este dezvoltat pentru unghii naturale, dar se poate folosi ca și culoare și peste o construcție din gel UV. Folosirea lui e simplă, recomandată și începătoarelor. Se pilește unghia naturală, după care se degresează cu Scrub 3în1 sau cu Nail prep și cu Primer 2. Aceste soluții de pregătire se usucă la aer în câteva secunde. După pregătirea corectă a unghiei se aplică gelul de bază Bond sau Hypnotic Bond, gel&lac-ul colorat în 1 sau 2 straturi, apoi un gel flexibil pentru un luciu de durată, care poate să fie Mani Gel Top, Hypnotic Gel&Lac Top sau Extra Top Gel. Fiecare strat se usucă pe rând în lampa UV sau LED.
Timp de uscare: în lampă UV 3 minute, 1 minut în lampa LED.

Sumar
ojă semipermanentă în nuanțe vii și intense
culori pigmentate, acoperire perfectă
pentru manichiură cu gellac
pentru vopsirea unghiilor tehnice
pentru nail art
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.