Cosul dvs. este gol

Categorii

Top Finish Gel – Luciu cu fixare 15ML

Marca: Brillbird

 

 

Pret: 64.90 Lei

In stoc

Cantitate

Comanda instant - Top Finish Gel – Luciu cu fixare 15ML

Email Telefon

Top Finish Gel – Luciu cu fixare 15ML

Top Finish Gel este un gel de acoperire cu strălucire puternică. Prin utilizarea lui vei da viață unghiilor, care vor rămâne impecabile mai mult de 3-4 săptămâni.

Pentru ce poți folosi gelul Top Finish?
Gelul de luciu Top Finish se folosește pe suprafața gelurilor de construcție, dar NU se folosește pe gel&lac sau gelul de construcție Gum. Se poate aplica într-un strat mai gros. După uscarea în lampa UV sau LED va avea un strat de dispersie, dar după îndepărtarea acestui strat lipicoos cu Cleaner, manichiura ta va avea o strălucire senzațională. Nu se îngălbenește și nu modifică intesitatea culorilor de de subt. Datorită consistenței mai groase, acoperă micile imperfecțiuni create la pilirea unghiilor.

Cui recomandăm gelul Top Finish?
Recomandăm Top Finish gel pentru toate manichiuristele care își doresc unghii cu un luciu perfect, care își păstrează intensitatea până când clienta se revine pentru umplere/întreținere.

Pentru ce tipuri de unghii și cliente îl recomandăm?
Acest gel nu este flexibil, astfel nu este compatibil cu ojele semipermanente sau cu gelul flexibil Gum. Se folosește numai peste construcție din gel sau din acryl, de orice formă sau lungime.

Sumar
gel de acoperire cu luciu intens
are strat de dispersie
are consistență mai groasă
rezistă mai mult de 3-4 săptămâni

Timp de uscare
3-4 minute în lampă UV, 1 minut în lampa LED.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ELIXIR TREND S.R.L., CIF: 41957596, Reg.Com: J40/16240/2019

elixirconcept.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.